POTUKLI SE OKO LEŽALJKI NA BAZENU: Udarali devojku flašom u glavu, krv liptala na sve strane

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2021, 10:49

POTUKLI SE OKO LEŽALJKI NA BAZENU: Udarali devojku flašom u glavu, krv liptala na sve strane

Šokantne slike prikazuju kako se krv dvadesetogodišnjakinje sliva niz glavu

Blesing Gundu (20), Rojen Imanzadeh (20) i Rebeka Friš (20) uživali na bazenu "Niki Beach" u Marbelji kada ih je navodno napao par nakon svađe oko ležaljki.

Rojen je ostala "prekrivena krvlju" sa zjapećom rupom na glavi koja je zahtevala šavove i lekarsku intervenciju.

, udarac je prouzrokovao ozbiljne povrede i puno gubitka krvi, piše britanski The Sun.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Devojke su tvrdile da su svađe i napadi mogli biti rasno motivisani i označile su napad kao "rasistički".

- Bile smo tamo ceo dan, platile smo još jednu ležaljku, dobile smo piće, sve je bilo u redu dok jedna od mojih prijateljica nije otišla i sela sa druge strane bazena kako bi mogla da bude direktno na suncu. Pridružile smo joj se i dok smo sedele, mislim da mi se ruka na kratko naslonila na ležaljku ovog para. Žena me je pitala mogu li je pomeriti - što sam i učinila - to je bio kraj razgovora - rekla je Blesing za Sun Online.

Ali nezadovoljni par je potom prišao osoblju i zatražio da se trio prebaci negde drugde - iako je to bio javni bazen i mi smo platile da budemo tamo - rekla je Blesing.

Zbunjene devojke, ispitivale su osoblje zašto moraju da budu premeštene iz nerezervisanog područja, ali im je partner nezadovoljne žene rekao da "samo krenu".

pic.twitter.com/mhyt8bIMnL

— pensador (@sakriosamime) June 26, 2021

- Nismo želele da pravimo problem od toga. Bile smo na odmoru, ne želimo nikakve probleme. Kad smo ustale, počeli su da viču na nas. Devojka je tada bacila jastuk na mene, tako da sam, normalno, zgrabila jastuk i bacila joj ga nazad. Njen dečko je ovo video, zgrabio je čašu pića i bacio ga na Rojen. Očigledno je da je njen prvi instinkt bio da mu uzvrati i dok ga je polivala pićem, zgrabio je praznu bocu šampanjca i udario Rojen u glavu. Videli smo da je prekrivenu krvlju, po celom licu i da ima otvorenu ranu na glavi - rekla je Blesing.

Prema rečima Blesing, nakon što su shvatili da su naparavili veliku štetu, paru je bilo dozvoljeno da se obuče i brzo ode sa bazena - uprkos tome što su višestruki svedoci videli ničim izazvani napad.

- Pored nas je stajao konobar, sve vreme dok se ovo dešavalo, dok su vikali i psovali, a nije ni pomišljao da pozove obezbeđenje - rekla je devojka. Želela sam da ih zaustave pre nego što odu, a zatim me je menadžer plaže Niki zgrabio za ruku i rekao da ako odem bilo gde pozvaće policiju i da ću biti u nevolji. Ljudima koji su samo bacili flašu na moju prijateljicu i raspukli joj glavu bilo je dozvoljeno da odu - prenosi britanski The Sun.

Devojke - koje zajedno studiraju i žive u Lesteru - izbačene su takođe sa bazena i upravnik ustanove im je pretio da će biti tužene za svoje ponašanje, uprkos tome što nisu podstakle incident.

Rebeka je na Instagramu objavila:

- Sigurna sam 100 odsto da grupa belih devojaka ne bi bila primorana da ode sa bazena, jer je par to jednostavno tražio bez razloga. Tamo nije bilo drugih crnaca osim mene i Blesing.Način na koji je rešena situacija ponovo je bio rasistički, jer su pustili beli par da ode nakon što su Rojeena razbili bocom u glavu.

The Sun se obratio policiji radi komentara.

Menadžer kompanije "Niki Beach" rekao je: ''

- Vlasništvo i osoblje kompanije "Niki Beach" zaprepašćeni su što se takav incident dogodio na našem bazenu. Ne odobravamo nasilje ili diskriminaciju u bilo kom obliku. Pohvaljujemo naše osoblje na brzom odgovoru i reakciji.  Osumnjičeni je uhapšen, i još uvek je u zatvoru. Ono što se dogodilo 23. juna u potpunosti se protivi vrednostima naše kompanije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.