POTRESNO! U njihovoj porodici je bilo mnogo tragedija! Radnik pokušao rukama da odgurne zid

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2018, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTRESNO! U njihovoj porodici je bilo mnogo tragedija! Radnik pokušao rukama da odgurne zid

Nesreća se odigrala pred očima rođenog brata nastradalog

Građevinski radnik (56), koji je danas tragično poginuo na gradilištu u Ulici kneza Miloša, gledao je kako se zid obrušava i pada na njega. Nesrećni čovek je, navodno, refleksno i u strahu, pokušao da zaustavi betonsku gromadu koja je ka njemu krenula.

Pročitajte i:

Sve je ovo za medije ispričala jedna od stanarki ovog kraja, koja se zatekla na licu mesta kada se nesreća desila.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Zatekla sam brata stradalog radnika. Kako je kazao, bio je na pet metara od mesta nesreće. Zid je krenuo da pada i radnik je rukama pokušao da odgurne zid - ispričala je žena novinarima.

Kako je načula, braća su u Beograd došla zbog posla.

- Oni su iz Kraljeva, nemaju porodicu, stanuju u Malom Mokrom Lugu privatno. Radnik s kojim sam pričala je bio priseban, a kaže da je njegov brat preživeo i Košare i da je u njihovoj porodici bilo mnogo tragedija  - dodala je ona.

Iz Hitne pomoći potvrdili su njegovu smrt.

Na mesto nesreće došao je i  zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

On je istakao da se radovi na gradilištu na mestu stare američke ambasade u Uliči Kneza Milošaizvode se uz sve neophodne dozvole, da tu rade ozbiljni investetori i izvođači radova, a o tome kako je došlo do ove nesreći znaće se nakon uviđaja koji sprovodi istražni sudija.

- Žao mi je što se ovo desilo, ali takve se stvari, nažalost, dešavaju a na nama je samo da poštujemo sva pravila -  rekao je Vesić i dodao da kada se ovakve stvari dešavaju na gradilištima gde su ispoštovane sve procedure, može se samo zamisliti šta može da se desi kada procedure nisu ispoštovane.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.