POTRESNO - PAR PENZIONERA PREMINUO OD KORONE: Bili su 56 godina u braku, a umrli sedam sati nakon što su ih ZARAŽENE RAZDVOJILI

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2021, 20:12

POTRESNO - PAR PENZIONERA PREMINUO OD KORONE: Bili su 56 godina u braku, a umrli sedam sati nakon što su ih ZARAŽENE RAZDVOJILI

Porodica devastirana nakon tragične vesti

Voleli su se od najranijeg detinjstva, bili su u braku 56 godina, ali korona ih je uzela pod svoje i razdvojila ih - oboje su preminuli u razmaku od sedam sati.

Supružnici Li i Sintija Brajant umrli na svega 60 kilometara jedno od drugo.

Bračni par iz Velingtona u Engleskoj bio je poslednjih nekoliko meseci izolovan usled pandemije korona virusa, piše Dejli Mejl.

Njih dvoje su uprkos svemu zarazili opakim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << virusom.

Sintija je u početku bila u nešto ozbiljnijem zdravstvenom stanju, i ona je prva prevezena u bolnicu.

It’s been a very sad day as we said farewell to Leigh and Cynthia Bryant.

Leigh was a talented player for us in his younger days and the couple became keen supporters as they watched their sons and then grandsons play for our first team.

Sincere condolences to all the family. ♥️ pic.twitter.com/sgMo4BX3f4

— Wellington AFC (@Wellington_AFC) February 10, 2021

Nakon što se i Li zarazio, prevezen je u istu bolnicu. Njegovo zdravstveno stanje na trenutak se poboljšalo, pa je zato prebačen u drugu bolnicu.

Porodica je zganuta tragedijom koja ih je snašla. Vest da je preminula Sintija duboko ih je rastužila, a onda, samo nekoliko sati kasnije, javljeno im je da je preminuo i Li - to ih je porazilo, ostali su u trenutnom šoku.

- Danas se osećam tako prazno. Mislim da sam u šoku - rekao je jedan od dvojice sinova.

- Krenuli smo da se oprostimo sa mamom - bio sam najmanje 10 koraka udaljen od ulaznih vrata bolnice kada sam čuo da mi zvoni telefon. Iz bolnice su mi rekli da je situacija ista i sa ocem - dodao je on.

- Ne možete da zamislite kako smo se osećali. Ja i brat smo u trenutku ostali potpuno izgubljeni - navodi on.

Sintija i Li su se upoznali kada su bili tinejdžeri. Bili su nerazdvojni 50 godina.

- Bili su pravi uzor svima nama. Porodica im je uvek bila na prvom mestu - rekao je njhov sin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.