POTRESNE SCENE U NOVOM SADU: Građani se opraštaju od monstruozno ubijenog Blekija, jedna od najtužnijih poruka KIDA SRCE

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2022, 17:26

POTRESNE SCENE U NOVOM SADU: Građani se opraštaju od monstruozno ubijenog Blekija, jedna od najtužnijih poruka KIDA SRCE

Tuga u Novom Sadu.

Ulični svirač Kristijan Kostić Bleki preminuo je pre četiri dana u Novom Sadu od posledica stravičnog prebijanja koje je pretrpeo, ali sugrađani se i dalje od njega opraštaju na mestima na kojima ih je uveseljavao svakodnevno.

Na jednom od njih, na kojem je najčešće svirao osvanulo je cveće, letke sa njegovim likom i potresnim rečima, ali svakako jedna od najtužnijih poruka jeste ona koja nosi reči pesme "Neko kao ti" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << , koju je Kristijan često izvodio.

- Sigurno možeš, još samo da hoćeš Topline u noći još ima za nas Neko kao ti, da mi malo snage da. Neko kao ti, da me vrati na put - glase reči pesme, koja je obeležila Blekijevo pevanje na novosadskim ulicama.

Ovu pesmu, koju izvodi Vojvođanski Bluz Bend, pre nekoliko godina Kristijan Kostić je obradio i kao kaver verziju podelio je na svom Jutjub kanalu, a ona broji preko 115 hiljada pregleda što govori o tome koliko su Novosađani voleli da slušaju umirujuće zvuke njegovog glasa i gitare.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.