POTRESNE SCENE NA SAHRANI DEVOJČICE (2) IZ VRŠCA: Majka utučena, jecaji odjekuju kapelom

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2022, 16:24

POTRESNE SCENE NA SAHRANI DEVOJČICE (2) IZ VRŠCA: Majka utučena, jecaji odjekuju kapelom

Na groblju u Vršcu danas u 16 sati sahranjena je devojčica (2) koju je pre dva dana ubio otac Marko B.

Porodica i prijatelji njene porodice okupljaju se u kapeli kako bi izjavili saučešće i ispratili na večni počinak nedužno ubijeno dete.

Kako prenose mediji, scene ispred kapele su potresne. Oko desetak ljudi, pretpostavlja se najbližih rođaka ubijene devojčice stiglo je na groblje uplakano.

Po ulasku u kapelu samo se čuju njihovi jecaji.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Kako prenosi Blic, polako se formira povorka, a majku ubijene devojčice članovi porodice pokušavaju da razdvoje od kovčega.

Dve žene, zagrlile su beli kovčeg u kojem će biti sahranjeno dete i plaču.

Podsetimo, Marko B. ugušio je svoju ćerku pre dva dana u stanu u kojem je živeo, a potom se obesio. Pre zločina poslao je video u kojem je najavio šta će uraditi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.