POTRESNA FOTOGRAFIJA KRUŽI INTERNETOM: Otac ide u zatvor zbog seče drva za ogrev, APELUJE ZA POMOĆ! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTRESNA FOTOGRAFIJA KRUŽI INTERNETOM: Otac ide u zatvor zbog seče drva za ogrev, APELUJE ZA POMOĆ! (FOTO)

Nije želeo da krade od komšija niti da pljačka radnje. Drugog izbora nije imao.

Internetom danima kruži potresna fotografija rastanka oca i ćerke iz Bužima u Bosni i Hercegovini. Na fotografiji su muškarac i njegova ćerka. Ovaj zagrljaj je snimljen samo nekoliko minuta pre njihovog rastanka. Naime, on je navodno otišao u Bihać da odsluži kaznu zatvora od šest meseci zbog seče drva za ogrev u državnoj šumi.

Almir Buljubašić, njegov prijatelj sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te društvene mreže, fotografiju je objavio kako bi apelovao na javnost, odnosno dobre ljude da pomognu porodici jer će u narednih šest meseci jako teško da žive.

Fikret je dobio kaznu od šest meseci zatvora zbog seče tri metra drva u državnoj šumi. Drva je nosio na svojim leđima jer traktor nema.

Kako navodno kaže to je radio jer nije mogao da priušti ogrev, kao ni da prehrani porodicu. Nije želeo da krade od komšija, kao ni da pljačka trgovine. Drugog izbora nije imao.

- Ono što boli i Fikreta, i njegove najbliže, i prijatelje… je činjenica da postoje osobe sa područja Krajine koje su dobile manje zatvorske kazne za pokušaj ubistva i nanošenje teških telesnih povreda, kao i za prodaju droge u svojim zatamnjenim zverima od auta. E to je ta nepravda našeg društva. Možda previše subjektivno pišemo, možda nije etično, ali nećemo da budemo samo trag na ekranu - napisao je njegov prijatelj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.