POTPUNO GA JE DOTUKLA VEST O BOGDANOVOJ SMRTI: Trener mladića (19) zajedno sa spasiocima tražio sportistu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2021, 14:46

POTPUNO GA JE DOTUKLA VEST O BOGDANOVOJ SMRTI: Trener mladića (19) zajedno sa spasiocima tražio sportistu

Vest da je Bogdan pronađen mrtav dotukla je Bogdanovog trenera boksa, koji je rekao da je njegov klub izgubio sjanog sportistu i još boljeg mladića.

Ivan Đorđević, boks trener Bogdana Ilića (19) iz Majdanpeka, koji je sinoć poginuo kada je "pežo" u kom je bio sa dvojicom drugova, sleteo s puta u jezero Veliki Zaton, došao je danas na mesto nesreće gde se do ranog po podneva odvijala potraga.

- Bogdan je trenirao boks četiri godine. Od osnovanja našeg kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Miners" je bio član.

Kako je rekao on je bio divan momak.

- Koliko je bio uspešan svedoče i osvojene titule. Bio je drugi na prvenstvu Balkana boksera amatera, i treći na Državnom prvenstvu Srbije u juniorskoj konkurenciji uborilačkom sportu MMA. Juče smo se čuli… - kazao je vidno potresen trener Đorđević.

Kako je poznato, Ilić je trebalo da počne da radi u rudniku u Boru dva dana nakon praznika.

Podsetimo, dvojica maloletnika koji su bili u kolima sa stradalim Ilićem uspela su da se spasu zahvaljujući očevicima koji su se kretali za njima na putu u trenutku kiada je došlo do nesreće. Potraga za Ilićem odvijala se od 22 sinoć, a telo je pronađeno danas, jedan sat iza podneva. Šta je uzrok nesreće još uvek nije poznato, kao ni to ko je bio za volanom kad je "pežo" sleteo s puta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.