POTERA KOD ZRENJANINA! Prosipali HEROIN iz automobila dok su BEŽALI OD POLICIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTERA KOD ZRENJANINA! Prosipali HEROIN iz automobila dok su BEŽALI OD POLICIJE

Oglušili se o naređenje

Zrenjaninska policija je uhapsila A. Č. (36) i N. K. (40) pošto se sumnjiče da su rasuli heroin po automobilu i van njega, nakon što ih je policija zaustavila.

Kako je saopštila Policijska uprava u Zrenjaninu, A. Č. iz Novog Bečeja, koji je bio suvozač u automobilu kojim je upravljao N. K. iz okoline Novog Bečeja, se sumnjiči da je iz kesice koju je držao u ruci po vozilu i van njega rasuo heroin, pošto ih je zaustavila policija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Zrenjaninu.

Tom prilikom, N. K. se oglušio o naređenje policijskog službenika i pokušao da nastavi vožnju, pa se tereti i za ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti, dok se A. Č. na teret stavlja i sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.