POSMATRALI SU ME S PREZIROM Posada aviona joj pretila izbacivanjem zbog bizarne stvari (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2021, 16:59

"POSMATRALI SU ME S PREZIROM" Posada aviona joj pretila izbacivanjem zbog bizarne stvari (VIDEO)

Sijera je u TikTok snimku objasnila da ovo nije prvi put da isti šorc nosi na putovanja, kao i da nikad zbog njega nije imala problema

Sijera Stedman prošla je kroz veliku neprijatnost na ulasku u avion Alaska Airlines-a kada je posada primetila da na sebi ima spornu veličinu šorca.

.

- Nikada se u životu nisam osećala toliko poniženo i degradirano. I da su nešto želeli da mi kažu, pa i da me izbace sa leta, mogli su to da urade na drugi način a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne pred stotinjak drugih putnika, koji su, naravno, stali uz stjuardese i psovali me nazivajući me svakakvim imenima - rekla je Sijera.

Sijera je pored šorca imala i kratku majicu, ali ne poput nekih žena koje su gotovo gole pokušavale da ovog leta uđu u avione.

ive never felt more degraded, ashamed, embarrassed, angry or sad. F ALASKA AIRLINES!!!!!!! ##fyp

♬ yeastie girlz x tv girl - 🧝🏾‍♀️🌱

- Odmah sam obukla gornji deo trenerke da makar to ne bi bio problem. Rekla sam im da ne mogu da se presvučem dole, jer mi je donji deo trenerke u koferu koji sam predala. Nigde na aerodromu nisam imala da kupim nešto slično. Na kraju su me pustili u avion. Pokušala sam da ignorišem poglede drugih koji su me posmatrali s prezirom - rekla je Sijera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.