POSLEDNJI POZDRAV Održana komemoracija državnom sekretaru Negovanu Stankoviću

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2018, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLEDNJI POZDRAV Održana komemoracija državnom sekretaru Negovanu Stankoviću

Sahrana će se obaviti danas u 15.20 na Novom bežanijskom groblju

Državni sekretar Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Negovan Stanković preminuo je 8. oktobra u 58. godini života.

Komemoracija povodom njegove smrti počela je u 13 sati u Domu Vojske Srbije u Beogradu. Komemoraciji prisustvuju najviši državni zvaničnici, među kojima su Zoran Đorđević, ministar rada zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja i Ivica Dačić, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ministar spoljnih poslova.

- Stankovića sam upoznao kao čoveka koji se istinski zalagao za svoj posao. U toj predanosti i marljivosti najmanje je mislio na sebe. Bio je istinski borac za prava veterana - rekao je Zoran Đorđević.

Od Negovana Stankovića oprostio se i Ivica Dačić istakavši da je Negovan bio socijalista iskrenih uverenja.

- Zajedno smo bili od samog početka. Kao čovek patriotskih uverenja posvetio se poslu u ministarstvu. Ostao je upamćen po tome da je previše radio i da je bio aktivan u svim segmentima. Toga dana zvonio mi je telefon. Video sam na sastanku njegov broj. Posle 2 minuta sam se javio i očekivao Negovana, ali onda sam čuo da je Negovan na reanimaciji u hitnoj pomoći, nije mu bilo spasa. To je dokaz da je život samo tren - potresnim govorom oprostio se Dačić od Negovana Stankovića.

Sahrana će se obaviti takođe danas u 15.20 na Novom bežanijskom groblju.

Negovan Stanković preminuo je usled srčanog udara, saopštilo je Ministarstvo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.