POSLEDNJE REČI MLADIĆA KOJI SE SRUŠIO NA BINI U MRČAJEVCIMA: Veljko pred SMRT rekao drugovima šta mu je

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2021, 13:57

POSLEDNJE REČI MLADIĆA KOJI SE SRUŠIO NA BINI U MRČAJEVCIMA: Veljko pred SMRT rekao drugovima šta mu je

U izveštaju lekara Hitne pomoći stoji da je uzrok smrti infarkt

Veljko Ratković (21), deo muzičke postave KUD „Kraljevačka riznica” iz Kraljeva, preminuo je u subotu na putu do čačanske bolnice nakon što mu je iznenada pozlilo tokom nastupa na manifestaciji Kupusijada u Mrčajevcima!

Kako za Objektiv navodi njegov najbolji drug, Veljku je pružena pomoć pre nego što je izdahnuo, a ispričao je i šta se dešavalo pre nego što je Veljko pao na bini. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

– Svirao je frulu. Prvi i drugi deo nastupa izveli smo najnormalnije, ali je tokom trećeg izlaska samo pao na binu. Svi smo bili u šoku. Ne znam da opišem taj osećaj – počeo je naš sagovornik.

NIJE MU BILO SPASA

Ovaj mladić ističe da je Hitna pomoć stigla baš brzo, ali Veljku nije bilo spasa.

– Bio je još živ kada je pao, radili su mu masažu srca što mu je i pomoglo oko pulsa, ali, nažalost, na putu ka bolnici, u sanitetskom vozilu je preminuo. Kako nam je rečeno, dovezen je bez vitalnih funkcija u Urgentno odeljenje u Čačku. Nisu uspeli da ga spasu – sa tugom u glasu ističe ovaj mladić. Kako dalje navodi, još uvek nije svestan da Veljka više nema, a kaže da će se zauvek sećati njegovih poslednjih reči.

– Pre nego što smo izašli da odigramo taj poslednji deo nastupa, uhvatio se za stomak i rekao nam da ceo dan ništa nije jeo i da jedva čeka da se završi nastup, pa da jede. Nekoliko sekundi kasnije samo je pao – sa suzama priča ovaj mladić. Tačan uzrok smrti mladića još uvek nije poznat, a Više tužilaštvo u Čačku sprovešće istragu u vezi sa ovim događajem.

– . Naložena je obdukcija, koja bi trebalo da utvrdi tačan uzrok – rekli su u Višem tužilaštvu u Čačku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.