POSLEDNJE PISMO UBICE IZ SPLITA: Ko je misteriozna osoba M. kojoj je Filip poslao poruku pre MASAKRA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2020, 02:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLEDNJE PISMO UBICE IZ SPLITA: Ko je misteriozna osoba M. kojoj je Filip poslao poruku pre MASAKRA?

Pisma su poslata grafologu kako bi se prema rukopisu procenilo o kakvoj je osobi reč.

"M., samo ti me možeš spasiti" napisao je na papiru Filip Zavadlav pre trostrukog ubistva u centru Splita, a takođe na drugom papiru je napisao "Jak u glavi možeš biti samo ako se naspavaš".

Analiza je pokazala da je upitanju "jako detinjasta osoba kojoj je potreban psihijatar". U analizi se dodaje da su pisma pisana rastresenim i nemarnim rukopisom.

Marcela Sunara, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegova stanodavka, kaže da to nisu jedina pisma, i da ih je bilo više u stanu, ali ko je M. to još uvek nije poznato.

Filipa su pritiskali dugovi koje je navodno nagomilao njegov brat. Kasnije su ti dugovi podebljani kamatama.

On je odlučio da se odseli od problematične porodice, te je potražio uzaludan mir u samačkom životu. Marcela kaže da je do stana došao posredstvom jedne časne sestre i njenog samostana.

- Živeo s ocem i bratom na Skalicama, a za vreme broda ili nešto pre ukrcavanja, Crkva se uplela da mu pomogne. Slučajno, moja majka je poznavala časnu sestru i ona joj je rekla da ima jednog momka kojemu je jako teško i koji ima problema u porodici te da je upravo otišao na brod. Pričamo o 2018. godini - kaže Marcela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.