POSLEDNJA FOTOGRAFIJA PRED SMRT Otac i sin pozirali pred kamerom na plaži, a onda je usledio HOROR (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2022, 09:20

POSLEDNJA FOTOGRAFIJA PRED SMRT Otac i sin pozirali pred kamerom na plaži, a onda je usledio HOROR (FOTO)

Slika mališana koji se igra na obali mora vode dok je njegov otac ronio u plićaku fotografisana je svega nekoliko trenutaka pre nego što ga je napala i ubila velika bela ajkula.

Tailia Crav nije ni slutila da će ovo biti poslednja srećna fotografija njenog dvogodišnjeg sina Levija zajedno sa ocem Dankanom (32) iz ​​Varrnamboola u zapadnoj Viktoriji.

Porodica je kampovala u Port MacDonnell-u na obali Južne Australije prošlog meseca kada je otac Dankan nestao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u vodi oko 17 časova, dok su njegova supruga i sin uživali na plaži, nesvesni da nešto nije u redu.

Tailija je na fotografiji uhvatila sina Levija koji igra sa žutom lopaticom na pesku u prvom planu, dok se njegov otac Dankan se vidi u daljine, u gornjem levom uglu dok roni s maskom i uživa u vodi.

Nekoliko minuta kasnije mu se gubi svaki trag.

- Bio je najbolji otac Leviju i prelepi suprug i najbolji prijatelj Tailiji, njegovoj srednjoškolskoj ljubavi - rekli su prijatelji porodice za medije.

Vlasti veruje se da je Dankan iznenada umro od nepoznatog prirodnog uzroka pre nego što je njegovo telo pojela velika bela ajkula koja je viđena u tom području.

United in grief. Shark attack victim Duncan Craw’s cricket club, the Woolsthorpe Warriors in Western Victoria, have gathered today to remember the young father who lost his life at Port MacDonnell two days ago. @9NewsAdel pic.twitter.com/gNNxUR5mmd

— Mike Lorigan (@mikelorigan) January 23, 2021

Njegovi ostaci pronađeni su u blizini popularnog živopisnog mesta nakon što su timovi za potragu ranije sa mesta događaja pronašli pocepano mokro odelo i peraje.

- Iako možda nikada nećemo znati sa sigurnošću, na osnovu dokaza koje imamo, sada verujemo da je Dankan pretrpeo infarkt mnogo pre dolaska ajkule - rekla je porodica u izjavi.

- Teši nas činjenica da je u miru preminuo u vodi.

Warrnambool father Duncan Craw has been farewelled at a memorial service in his hometown.

The tight knit community is rallying behind his wife and two year old son, after the 32 year-old died while snorkelling off the South Australian coast. @LizGwynn #9News pic.twitter.com/UJU8RC50Od

— 9News Melbourne (@9NewsMelb) January 31, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.