POSLE OGROMNE ŽRTVE ZA SRPSKI NAROD: Kapetan Dragan sa Počučom na kafi u zoo vrtu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 17:25

POSLE OGROMNE ŽRTVE ZA SRPSKI NAROD: Kapetan Dragan sa Počučom na kafi u zoo vrtu (FOTO)

Posle 13 i po godina zatočeništva.

Nakon izdržavanja kazne u hrvatskom zatvoru iz kojeg je izašao pre mesec i po dana, kapetan Dragan je juče iskoristio lepo vreme da se odmori na beogradskoj tvrđavi. Tom prilikom uživao je u zoo vrtu, ali i na kafu sa Radomirom Počučom.

- Jutro u Beo Zoo vrtu na kafi sa prijatnim ljudima ume da napuni baterije za makar nedelju dana...

A Kep je, posle ogromne žrtve za svoj narod i čast, posle Scile i Haribde hrvatskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kazamata, nepravde i hajke - i dalje nesalomiv. Čovek čeličnog karaktera i blage duše. - napisao je Počuča na svom Fejsbuk profilu.

Kapetan Dragan posle 13 i po godina zatočeništva, kao što fotografija pokazuje, ponovo diše punim plućima u prestonici Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.