POSLE DVE GODINE PRONAĐEN DEČAK U ORMARU PEDOFILA: Majka ponavlja pitanje Šta li su mu sve radili?

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2019, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE DVE GODINE PRONAĐEN DEČAK U ORMARU PEDOFILA: Majka ponavlja pitanje "Šta li su mu sve radili?"

Policija privela pedofila, kao i njegovog oca, 77-godišnjeg starca

Dečak iz Nemačke, koji je nestao pre više od dve godine, pronađen je u subotu nedaleko od Kelna, u kući muškarca osumnjičenog za pedofiliju.

Policija je upala je u kuću osumnjičenog (44) po prijavi da na internetu razmenjuje dečju pornografiju, a u ormanu su pronašli dečaka čiji je nestanak prijavljen još 2017. godine.

Dečak koji sada ima 15 godina krio se u plakaru dok je policija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pretresala stambeni objekat. Za sada nema potvrda da je dečak na bilo koji način zlostavljan, a proverava se da li je u kući držan pod prisilom ili dobrovoljno.

Policija je privela osumnjičenog, kao i njegovog oca (77), koji je ubrzo pušten, dok je dečak vraćen porodici.

Majka nestalog dečaka rekla je za medije da sina nije mogla da prepozna i da izgleda veoma loše.

- Čovek koji je držao mog sina je verovatno njime manipulisao. Zlo mi je samo kad pomislim šta mu je sve radio - rekla je majka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.