POSLE DVA MESECA NA SLOBODI: Višestruki silovatelj NAPAO ŽENU u Novom Sadu! POLICIJSKA POTRAGA ZA NAPADAČEM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2019, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE DVA MESECA NA SLOBODI: Višestruki silovatelj NAPAO ŽENU u Novom Sadu! POLICIJSKA POTRAGA ZA NAPADAČEM!

Dušan Murgaški (60), zvani Pikaso, višestruki silovatelj-povratnik, danas je u Centru za rehabiltaciju Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu napao nožem i povredio servirku M. C. (44), a zatim pobegao.

Policijske ekipe intenzivno tragaju za Murgaškim.

Kako je nedavno obavestio javnost Igor Jurić, Murgaški je od 30. novembra bio ponovo na slobodi. Prema tim informacijama, njemu su dokazana tri silovanja, ameđu kojima i devojčice od 14 godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Višestruki silovatelj-povratnik napao medicinsku sestru u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2019

Novosadska policija uhapsila je u nedelju veče Dušana Murgaškog (60) poznatog i po nadimku Pikaso, višestrukog prestupnika, tačnije, silovatelja povratnika, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju...Sve se desilo u Centru za rehabilitaciju Kliničkog centra Vojvodine...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

POSLE DVA MESECA NA SLOBODI Uhapšen višestruki silovatelj koji je napao ženu u Novom Sadu

Izvor: Blic, 10.Feb.2019

Dušan Murgaški (60), zvani Pikaso, višestruki silovatelj-povratnik, danas je u Centru za rehabiltaciju Kliničkog centra Vojvodine (KCV) u Novom Sadu napao nožem i povredio servirku M. Č. (44), a zatim pobegao.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.