POSLE DIVLJANJA HAMERA U BEOGRADU, POLICIJA TRAGA ZA ŠOTROM, A ON SE OGLASIO: Objavio sliku koje je ŠOKIRALA SVE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2018, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE DIVLJANJA HAMERA U BEOGRADU, POLICIJA TRAGA ZA ŠOTROM, A ON SE OGLASIO: Objavio sliku koje je ŠOKIRALA SVE! (FOTO)

Posle jučerašnjeg divljanja hamera u centru Beograda, za čijim je volanom bio muškarac za kojim policija još traga, na Instagramu osumnjičenog Olivera Šotre, poznatog stend-ap komičara i sina biznismena Rajka Šotre, osvanuli su postovi i video snimak.

Šotra je, naime, na ovoj društvenoj mreži u toku protekle noći naveo da "u Srbiji nije boravio poslednjih godinu dana", a sve je navodno potvrdio svojim videom sa železničke stanice u Berlinu, na kojoj se, kako kaže, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nalazi na putu ka Tajlandu.

Haven’t been to Serbia in a year 😂 glad to see the usual standard of journalism running strong in my beautiful motherland 💪🇷🇸 thank you #blic and your other fine publishing houses for all the libellous slander 😂 enjoy the freezing snow while I jet off to Thailand tomorrow lol - Oduvek sam voleo moju zemlju...kad bi se samo mogli vratiti eri kada korumpirani mediji nisu mogli tek tako da inkriminišu našu vladu i nevine gradjane sa njihovim otrovnim smećem. Merry Christmas ✌️

A post shared by @ l0liver on Dec 15, 2018 at 12:15pm PST

Podsetimo, jučerašnja drama je počela oko 14 časova u blizini Brankovog mosta, u Carice Milice, kada je muškarac za volanom hamera prvo pokosio semafor na uglu Palmotićeve i Svetogorske ulice, a onda nastavio da divlja vozilom kroz Palmotićevu gde je oštetio više parkiranih vozila.

Don’t believe everything you read in the newspapers people... have some self-respect.

A post shared by @ l0liver on Dec 16, 2018 at 2:06am PST

- Velikom brzinom je proleteo kroz ulicu i, oborivši prvo semafor, udario u trafiku na uglu dok je radnica bila unutra. Kiosk je potpuno uništen, staklo je popucalo, proizvodi su popadali, a radnica je srećom prošla samo s povredom ruke - naveo je izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija traga za vlasnikom "hamera", čije je vozilo DIVLJALO PO BEOGRADU, a on se "RUGA" sa društvenih mreža (VIDEO)

Izvor: Blic, 16.Dec.2018

Srpska policija raspisala je potragu za Aleksandrom Oliverom Šotrom (39), stend-ap komičarom i vlasnikom "hamera", sa engleskim registracionim tablicama. To vozilo sa (još) nepoznatim vozačem napravilo je haos u Beogradu, divljačkom vožnjom oboren je semafor, a zatim se zakucao u kiosk u kojem...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.