POSEBNO PRIZNANJE PREDSEDNIKU: Vučić postao počasni građanin ovog grada

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2022, 00:03

POSEBNO PRIZNANJE PREDSEDNIKU: Vučić postao počasni građanin ovog grada

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobitnik je Povelje počasnog građannina Gradiške, povodom Dana grada - 24. aprila, odlučila je danas Skupština grada.

Zamenik gradonačelnika Gradiške Dragana Ilić rekla je da je to posebno priznanje znak zahvalnosti predsedniku Srbije jer je, zajedno sa Vladom Srbije, pomogao da se realizuju brojni projekti u ovom gradu.

Kako je rekla, najznačajniji među njima su izgradnja Doma kulture "Srbija" u Novoj Topoli i dečjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vrtića u prigradskoj mesnoj zajednici Brestovčina, koji će biti otvoren u subotu, 23. aprila.

Za realizaciju ova dva projekta Srbija je donirala ukupno 750.000 evra, prenosi RTRS.

Povelje i zahvalnice biće uručene na svečanoj akademiji koja će povodom Dana grada biti održana u subotu, 23. aprila u Kulturnom centru Gradiška.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.