PORUKA PREMIJERKE DIGLA SRBIJU NA NOGE! Ovako je održala lekciju opoziciji (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2021, 20:26

PORUKA PREMIJERKE DIGLA SRBIJU NA NOGE! Ovako je održala lekciju opoziciji (FOTO)

Predsednica Vlade je imala veoma važan povod za oglašavanje.

Naime, na izborima održanim danas za savete Mesnih zajednica u opštini Ub kandidati koje je podržala Srpska napredna stranka osvojili su svih 156 mandata.

Povodom ove dominantne pobede Srpske napredne stranke u Ubu, na Tviteru se oglasila potpredsednica SNS-a Ana Brnabić.

- Demokratija je kada se borite na izborima i kada su vam svi izbori važni - od mesne zajednice do predsedničkih izbora. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Demokratija nije kada dajete sebi za pravo da drugima ograničavate jednu od osnovnih sloboda - slobodu kretanja. To je fašizam - napisala je premijerka na Tviteru.

Demokratija je kada se borite na izborima i kada su vam svi izbori važni - od mesne zajednice do predsedničkih izbora.

Demokratija nije kada dajete sebi za pravo da drugima ograničavate jednu od osnovnih sloboda - slobodu kretanja. To je fašizam. https://t.co/g7QKhB7Whz

— Ana Brnabic (@anabrnabic) November 28, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.