PORODICE ZAVIJENE U CRNO, SVAKA NADA JE POTONULA NA DNO: Vlasti potvrdile - niko nije preživeo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2021, 13:57

PORODICE ZAVIJENE U CRNO, SVAKA NADA JE POTONULA NA DNO: Vlasti potvrdile - niko nije preživeo (VIDEO)

Prijateljska država tuguje za svojim podmorničarima

Sada je i zvanično potvrđeno da je pronađena potopljena indonežanska podmornica, da je mrtvo svih 53 članova posade.

Ranije tokom dana, predsednik Joko Vidodo potvrdio je da je status broda koji je nestao u blizini Balija promenjen u "potopljeno" ili utopljeno i izrazio duboku tugu zbog tragedije.

Svih 53 ljudi na indonežanskoj podmornici KRI Nangala-402 je mrtvo, izvestila je u nedelju "Sinhua" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pozivajući se na vojne izvore.

Podmornica nemačke proizvodnje nestala je tokom vojnih vežbi u Balijskom moru u sredu. Prema navodima mornarice, otkrivena je na dubini od 850 metara (oko 2.800 stopa). Verovalo se da je snabdevanje kiseonikom na KRI Nangala-402 iscrpljeno u subotu ujutru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Predsjednik Indonezije izrazio saučešće porodicama nastradalih u podmornici

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Apr.2021, 08:39

Predsjednik Indonezije Džoko Vidodo izrazio je u ponedeljak, 26. aprila, saučešće porodicama 53 člana posade podmornice "Nangala-402", koja je dan ranije pronađena smrskana na dnu Balijskog mora. Vidodo je rekao u obraćanju naciji da će Vlada platiti školovanje djece nastradalih podmorničara. Podmornica...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.