PONOVO PRIREDILE ŠOU! Još jedna urnebesna emisija slagalice - ovoga puta MUKE im je zadavao SKOČKO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2021, 13:37

PONOVO PRIREDILE ŠOU! Još jedna urnebesna emisija slagalice - ovoga puta MUKE im je zadavao SKOČKO! (VIDEO)

Takmičarke su postale zvezde društvenih mreža.

Takmičarke poslednje emisije kviza "Slagalica", Dragica Tanasković i Marina Ilić, apsolutni su hit na društvenim mrežama!

Način na koji su "rešavale" igre "Skočko" i "Asocijacije" nema koga nije nasmejao, a društvene mreže bruje o njihovim odgovorima.

Njih dve su se ponovo srele u drugom duelu "Slagalice" na RTS-u, a "Skočko" je, kako se ispostavilo, bio veliki problem.

Marina je pokazala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da joj je i ova igra pala teško...

"Skočko, tref, karo, tref... Srce, zvezda, skočko, zvezda... Skočko, zvezda, skočko, zvezda... Srce, zvezda, skočko, srce... Skočko, zvezda, srce, skočko...", pokušavala je svoje kombinacije, ali je svaka od njih, nažalost, bila pogrešna.

Učesnice su na društvenim mrežama proglašene za "šampionke", a pojedini su pisali i da je ovo "jedna od bizarnijih epizoda kviza".

Pogledajte na snimku urnebesnu situaciju od 11:40:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.