PONOVO PANIKA U BELOJ KUĆI: Tajna služba blokirala pristup, mladić ostavio SUMNJIV PAKET ispred ulaza (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2019, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOVO PANIKA U BELOJ KUĆI: Tajna služba blokirala pristup, mladić ostavio SUMNJIV PAKET ispred ulaza (FOTO)

Novinari i posetioci sklonjeni su zbog izveštaja o sumnjivom paketu.

Američka Tajna služba raščistila je severni deo placa oko Bele kuće u sredu popodne zbog izveštaja o sumnjivom paketu na aveniji Pensilvanija.

Tajna služba je na Tviteru saopštila da je "pojedinac koji je ispustio ruksak i pokušao da skoči na postolje za bicikle duž Pensilvanija avenije", odmah priveden.

US Secret Service clear press and camera crews from north grounds at WH due >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to security situation. No details yet. pic.twitter.com/fsV1gcxBVS

— Mark Knoller (@markknoller) June 19, 2019

Američki predsednik Donald Tramp nije u Vašingtonu, jer se trenutno vraća sa Floride, gde je najavio početak predsedničke kampanje za 2020. godinu.

Novinar CBS-a na licu mesta objavio je slike osoblja Tajne službe koji traže sklonište iza stablala na travnjaku Bele kuće.

Heavily armed Secret Service seen taking positions behind trees on the North Lawn of the WH. Press then cleared from the area. pic.twitter.com/1zc0R3jNdO

— Mark Knoller (@markknoller) June 19, 2019

Ranije ovog meseca Tajna služba objavila je planove za izgradnju nove ograde oko Bele kuće koja bi bila mnogo viša od postojeće barijere. Sadašnja ograda je visoka 6,5 metara, ali će do 2022. godine biti postavljena ograda od 13 inča od jednog inča, po ceni od 64 miliona dolara. Gradnja će početi kasnije ovog leta.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.