PONOVO ODLOŽENO SUĐENJE GRČKIM SPRINTERIMA

Izvor: Kurir, 12.Jan.2011, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOVO ODLOŽENO SUĐENJE GRČKIM SPRINTERIMA

ATINA - Suđenje grčkim atletičarima Kostasu Kenterisu i Katerini Tanu prekinuto je posle samo pola sata zbog toga što se nisu pojavili svedoci.

ATINA - Suđenje grčkim atletičarima Kostasu Kenterisu i Katerini Tanu prekinuto je  posle samo pola sata zbog toga što se nisu pojavili svedoci.

Kenteris i Tanu su optuženi za davanje lažnih istakaza službenim licima, kada su dan pre početka Olimpijskih igara u Atini 2004. godine prijavili da su imali saobraćajnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nesreću. Udesom, za koji javni tužilac tvrdi da je bio insceniran, pokušali su da opravdaju nedolazak na obaveznu doping kontrolu.

U proteklih šest i po godina suđenje je mnogo puta bilo odlagano i u utorak je konačno saopšteno da će danas sigurno biti održano prvo ročište, ali od toga nije bilo ništa.

Kenteris i Tanu nisu se pojavili u sudu, već su poslali svoje advokate koji su neočekivano tražili da budu saslušani novi svedoci.

Sud će do 21. januara doneti odluku o tom zahtevu i tada bi suđenje trebalo da bude nastavljeno.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Nema svedoka za suđenje grčkim sprinterima

Izvor: Glas javnosti, 13.Jan.2011, 07:07

ATINA - Suđenje grčkim atletičarima Kostasu Kenterisu i Katerini Tanu prekinuto je  posle samo pola sata zbog toga što se nisu pojavili svedoci...Kenteris i Tanu su optuženi za davanje lažnih istakaza službenim licima, kada su dan pre početka..Olimpijskih igara u Atini 2004. godine prijavili...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.