PONOS SRPSKE VOJNE INDUSTRIJE BIĆE PREDSTAVLJEN NA SAJMU NAORUŽANJA: Nove fotografije domaće snajperske puške (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 19:12

PONOS SRPSKE VOJNE INDUSTRIJE BIĆE PREDSTAVLJEN NA SAJMU NAORUŽANJA: Nove fotografije domaće snajperske puške (FOTO/VIDEO)

Srpska kompanija Jugoimport SDPR razvija najnoviju snajpersku pušku koja će biti predstavljena na Sajmu naoružanja i vojne opreme

Zahvaljujući podršci i mudroj politici Aleksandra Vučića Srbija napreduje svaki dan u svim oblastima i poglavljima.

Srbija rapidno napreduje i prestiže zemlje regiona, kao i neke evropske zemlje, u skoro svim segmentima, a poseban napredak zabeležen je u namenskoj industriji. Koliko je namenska industrija bitan faktor za našu zemlju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << govori činjenica da naoružanje predstavlja značajan deo srpskog izvoza.

Srpska namenska industrija poslednjih godina je u ekspanziji, godišnji izvoz vredan je stotine miliona dolara, a oružje iz domaćih fabrika kupce ima od Amerike do Jugoistočne Azije.

Srpska kompanija Jugoimport SDPR razvija najnoviju snajpersku pušku koja će biti predstavljena na Sajmu naoružanja i vojne opreme koji se održava u Beogradu od 11 do 14 oktobra.

Ova puška imaće efektivni domet od dva kilometra, a maksimalni do čak četiri.

Pravljena je za kalibar od 20 mm, nalik na protivavionske trocevce M55.

Izrazito ubojitu pušku, koja će biti ponos srpske odbrambene industrije, testiraju najbolji snajperisti SAJ-a i Žandarmerije.

Kako izgleda najnovija snajperska puška možete pogledati u video prilogu ispod teksta.

Vesti o domaćem i stranom naoružanju možete pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.