POMRAČENI UM: Bacio ćerku kroz prozor jer nije pio lekove!

Izvor: Kurir, 12.Jan.2015, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POMRAČENI UM: Bacio ćerku kroz prozor jer nije pio lekove!

Šizofrenija: Borislav Zornić, koji je bacio svoju bebu kroz prozor, rekao da je odavno pod terapijom, ali da je se nije pridržavao

BEOGRAD - Borislav Zornić (35) iz Beograda, koji je kroz prozor bacio ćerku Nataliju rođenu pre 15 dana, još 2003. godine lečio se u psihijatrijskoj bolnici „Dr Laza Lazarević“, saznaje Kurir.

Pomahnitali otac je nakon hapšenja u petak priznao da je imao psihičkih problema, kao i da je trebalo da bude pod terapijom. On >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je na saslušanju rekao da je ubio bebu jer mu religija ne dozvoljava da ima troje dece.

Boluje od šizofrenije

- Borislav je potvrdio da je posle bolničkog lečenja dobio lekove koje nije uzimao redovno - kaže izvor Kurira iz istrage.

Kako nezvanično saznajemo, još tada je utvrđeno da pati od šizofrenije.

Zorniću je posle monstruoznog zločina određen pritvor i smešten je u bolnicu Centralnog zatvora, na odeljenje psihijatrije.

- On je pod stalnim nadzorom lekara koji brinu i o tome da redovno uzima terapiju. Tužilaštvo će prvo sada da naloži veštačenje Zornićevog mentalnog zdravlja - kaže naš sagovornik.

Fotografija na portalu

SLIKAO SE S ĆERKOM I NAPISAO „BOKI I NJEGOVA MAZA“

Biljana Zornić je na jednom sajtu namenjenom roditeljima i deci postavila fotografije na kojima su ona i suprug Borislav sa starijom ćerkicom. Na slici na kojoj su otac i devojčica stoji potpis „Boki i njegova maza“. Majka Biljana se takođe slikala s mezimicom uz potpis „Moja mala princeza“.

Opirao se hapšenju

STAVILI MU DVA PARA LISICA

Kad su policajci posle zločina došli u stan Zornića, Borislav je i dalje histerisao i vikao. Službenicima je trebalo vremena da ga smire, a da bi ga obuzdali, morali su da mu stave čak dva para lisica.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Devojčica (5) gledala kako joj otac baca sestru kroz prozor, majka od bola ne progovara!

Izvor: Telegraf.rs, 13.Jan.2015, 09:51

- Dete je sve videlo. Sad ne može da se smiri. Sve vreme samo priča o tome šta se dogodilo, a majka Biljana Zornić je u veoma lošem stanju i sve vreme ponavlja da je Borislav to uradio iz čista mira - kaže rođaka majke nastradale bebe..Borislav Zornić (35) koji je bacio petnaestodnevnu bebu...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.