POLITIČKI PROGRAM OPOZICIJE - VUČIĆEV STAJLING: Zabraniti predsedniku da nosi rolke, narod ga još više voli

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2021, 10:05

POLITIČKI PROGRAM OPOZICIJE - VUČIĆEV STAJLING: Zabraniti predsedniku da nosi rolke, narod ga još više voli

Opozicija u dokolici detaljno analizira Vučićev stajling.

Đilas u slobodno vreme, kada vidi da mu nijedan plan usmeren protiv Vučića ne traje duže od jednog dana, posmatra šta je predsednik obukao, pa preko svojih medija daje instrukcije: Hitno moramo da zabranimo Vučiću da nosi rolke, narod ga sad jos više voli!

Đilas se toliko pozabavio tom temom, da je angažovao i stručnjaka za komunikacije koji je govorio kako je pored promene stajlinga, upečatljiva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i promena u gestikulaciji i nastupu predsednika.

Ovo nije prvi put da se opozicija, koja očigledno nema nikakav plan i program, bavi time šta nose državni funkcioneri. Tako su đilasovci pre određenog vremena insistirali da predsednik odgovori kolika je cena sakoa i patika koje nosi.

A, da im nije na meti samo predsednik, već i svi iz vladajuće stranke, pokazuje i slučaj premijerke Ane Brnabić, kada se nedavno podigla velika prašina oko njenih cipela, za koju je opozicija tvrdila da koštaju 1.200 dolara.

Zamaraju narod nebitnim pričama i neistinama, a žele da se dočepaju vlasti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.