POLICIJA UHAPSILA ženu najozloglašenijeg hrvatskog ubice: Elia Mlađan (21) nožem pretila rođenoj baki

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2020, 21:27

POLICIJA UHAPSILA ženu najozloglašenijeg hrvatskog ubice: Elia Mlađan (21) nožem pretila rođenoj baki

Elia Mlađan se u oktobru prošle godine u zatvoru udala za 39-godišnjeg Srđana Mlađana

Elia Mlađan, koja se prošle godine udala za višestrukog hrvatskog ubicu Srđana Mlađana, tokom vikenda je završila u pritvoru.

Policija je protiv nje podnela krivičnu prijavu zbog pretnje članu svoje porodice, nakon čega joj je određen jednomesečni istražni zatvor.

Kako se saznaju lokalni mediji, osumnjičena je da je pretila svojoj baki s kojom živi, a sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se navodno odvilo u petak u večernjim satima.

Prvo se sama isekla nožem i pozvala Hitnu pomoć tražeći da se hospitalizuje. Hitna pomoć je došla, ali nakon što su joj sanirane povrede i nakon što je pregledana, lekari su je odlučili da je puste kući. Uveče joj se stanje opet pogoršalo pa se prvo žestoko posvađala i potukla s bratom koji je pokušao da je smiri.

Potom im je prišla baka koja je takođe pokušala da uveri unuku da se smiri. Međutim, 21-godišnja devojka je otišla u drugu sobu, vratila se s nožem u ruci i zapretila baki da će je ubiti. Zatim je sama nazvala policiju koja je došla i uhapsila je.

, jednog od najozloglašenijih ubica u novijoj hrvatskoj istoriji.

Mlađan je zbog tri ubistva već skoro dve decenije na izdržavanju zatvorske kazne, koju bi trebalo da odleži za otprilike 7 godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.