POLICIJA SPREČILA KRVOPROLIĆE U LESKOVCU! Uhapšen muškarac, hteo da ubije ćerku, njenog dečka i poslodavca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2019, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLICIJA SPREČILA KRVOPROLIĆE U LESKOVCU! Uhapšen muškarac, hteo da ubije ćerku, njenog dečka i poslodavca!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su M. P. (1967) zbog osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, nasilje u porodici i ugrožavanje sigurnosti.

On je, kako se sumnja, 23. juna 2019. iz porodične kuće poneo pušku i pištolj sa namerom da ubije ćerku, njenog partnera i poslodavca u Medveđi.

Policija je zaustavila automobil marke "lada", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kojim je upravljao osumnjičeni, i prilikom pregleda vozila pronašla pištolj marke CZ-M57 sa sedam metaka, za koji M. P. ima dozvolu za držanje, dok je na zadnjem sedištu pronađena puška model PAP M59 i više komada municije u nelegalnom posedu.

On je, uz krivičnu prijavu, priveden na saslušanje u Višem javnom tužilaštvu u Leskovcu, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Lada

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krenuo da ubije ćerku, njenog partnera i poslodavca?!

Izvor: Mondo, 25.Jun.2019

Leskovačka policija uhapsila je muškarca (52) zbog sumnje da je pre dva dana iz porodične kuće poneo pušku i pištolj sa, kako se navodi u saopštenju MUP-a, "namerom da ubije ćerku, njenog partnera i poslodavca u Medveđi"..Foto: MONDO/Petar Stojanović..Srećom, on je u tome sprečen...U saopštenju...

Nastavak na Mondo...

Hapšenje: Krenuo da ubije ćerku, njenog partnera i poslodavca

Izvor: B92, 25.Jun.2019

M. P. (52) uhapšen je zbog sumnje da je u nedelju iz porodične kuće poneo pušku i pištolj sa namerom da ubije ćerku, njenog partnera i poslodavca u Medveđi...Leskovačka policija ga je uhapsila zbog sumnje da namerava da ubije troje ljudi, ali je u tom sprečen...U saopštenju MUP-a se precizira...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.