POLICIJA RASVETILILA LIKVIDACIJU NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Zvicerov atentator likvidirao Kotoranina u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2020, 12:49

POLICIJA RASVETILILA LIKVIDACIJU NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Zvicerov atentator likvidirao Kotoranina u Beogradu

Prišao je vozilu u kojem se na mestu vozača nalazio Marko V. i u njega ispalio više hitaca iz pištolja.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu rasvetlili su, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, ubistvo Marka V. (41) počinjeno 17. januara 2020. godine u Beogradu.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo nadležnom tužilaštvu podneta je krivična prijava protiv P. J. (1974) iz Niša.

On se sumnjiči >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je u Ulici Danila Lekića Španca prišao vozilu u kojem se na mestu vozača nalazio M. V. i u njega ispalio više hitaca iz pištolja.

Od zadobijenih povreda Marko V. je preminuo na licu mesta. Osumnjičeni P. J. trenutno se nalazi u pritvoru u Ukrajini.

Marko V. je ubijen na parkingu ispred Osnovne škole Borislav Pekić, nakon što je pokupio decu iz škole.

Deca su se u trenutku likvidacije nalazila u autu, kao i njegova supruga.

On je, prema informacijama medija, od ranije poznat policiji, kao osoba umešana u šverc narkotika iz Južne Amerike ka Evropi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.