POLICIJA RASTURILA ILEGALNU ŽURKU U LJUBLJANI: Okupili se u podrumu kafića

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 18:29

POLICIJA RASTURILA ILEGALNU ŽURKU U LJUBLJANI: Okupili se u podrumu kafića

Žurka je organizovana uprkos zabrani rada kafića i zabrani okupljanja, a prisutni nisu nosili maske.

Policija u Ljubljani primila je ovog vikenda dojavu o ilegalnoj žurci u jednom od kafića u prestonici Slovenije. Žurka, na kojoj je prisustvovalo 13 osoba, organizovana je uprkos merama karantina i zabrani okupljanja.

Iz policijske stanice u Ljubljani je saopšteno da su pripadnici organa reda zatekli 13 osoba na žurci u podrumu kafića površine četiri metara kvadratnih.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Vlasnik, koji je tvrdio da kafić nije otvoren, biće kažnjen zbog kršenja zabrane pružanja usluga i prodaje dobara mušterijama, a zdravstvena inspekcija biće obaveštena o kršenju zakona o zaraznim bolestima.

Svi prisutni na žurci, starosti od 24 do 69 godina, uključujući i jednog 17-godišnjaka, biće takođe kažnjeni. Jedno lice biće kažnjeno i za kršenje javnog reda i mira, zbog nedoličnog ponašanja prema policijskim službenicima.

Da li si se ikada osetio/la ugroženo od strane neke nepoznate osobe koja te je kontaktirala putem društvenih mreža?

Choices Da

Ne

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Slovenija Ljubljana Korona virus pandemija hapšenje žurka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.