POLICIJA PRETRESLA 32 LOKACIJE, UHAPSILA 29 OSOBA: Velika policijska akcija u BiH, troje još u bekstvu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2021, 11:37

POLICIJA PRETRESLA 32 LOKACIJE, UHAPSILA 29 OSOBA: Velika policijska akcija u BiH, troje još u bekstvu!

Hapšenje i procesuiranje osoba koje se sumnjiče za krivična dela zloupotrebe opojnih droga i nedozvoljeno posedovanje oružja i municije.

U tri kantona BiH policija je uhapsila 29 osoba nakon što je pretresla 32 lokacije, a za trojicom u bekstvu su raspisane poternice.

Reč je o nastavku opsežne policijske akcije kodnog naziva "Mreža IV", koja se sprovodi u saradnji s Federalnom upravom policije i usmerena je na hapšenje i procesuiranje osoba koje se sumnjiče >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za krivična dela zloupotrebe opojnih droga i nedozvoljeno posedovanje oružja i municije.

Akcija je sprovedena u Unsko-sanskom, Kantonu Sarajevo i Srednjobosanskom kantonu.

Pretresi su izvršeni s ciljem pronalaženja i privremenog oduzimanja predmeta koji mogu poslužiti kao dokaz u daljem postupku lociranja i hapšenja osoba koje su mete akcije.

U akciji koja je u toku ukupno je uhapšeno 29 osoba, neki od osumnjičenih su već u pritvoru.

Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova ZDK Aldina Alić rekla je sarajevski portal Klix da je jedna osoba, koja je takođe meta akcije, već na izdržavanju kazne u zatvoru, da su dve osobe u pritvoru iz prethodne akcije za trgovinu ljudima, a da se za tri osobe još uvek intezivno traga i za njima su raspisane poternice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.