POLICIJA DOŠLA PO NJEGA I ZATEKLA UŽAS: Osumnjičen da je SILOVAO SESTRU (12), pa posle otišao u šupu i OBESIO SE

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2019, 02:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLICIJA DOŠLA PO NJEGA I ZATEKLA UŽAS: Osumnjičen da je SILOVAO SESTRU (12), pa posle otišao u šupu i OBESIO SE

D. S. je sahranjen u Babušnici.

D. S. (22) iz sela Gornje Krnjino kod Babušnice, obesio se u šupi porodičnog domaćinstva, nakon što je majka prijavila da je obljubio njenu ćerku, a svoju dvanaestogodišnju polusestru J. R.

U petak je policija došla u selo u nameri da privede D. S, nakon prijave njegove majke, ali su ga našli obešenog o gredu u šupi pored kuće.

- Njegova majka je prijavila da je on 14. oktobra u selu Gornje Krnjino, u porodičnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kući zahtevao od devojčice da imaju seksualne odnose. Devojčica to nije prihvatila, a on joj je zatim skinuo donji deo odeće i donje rublje i seksualno je uznemiravao i zlostavljao. Narednog dana, navela je majka, situacija se ponovila, i devojčica joj je tada sve ispričala, pa je ona prijavila sina - navodi izvor blizak istrazi.

Posle prijave devojčica je pregledana na Odeljenju ginekologije u Opštoj bolnici u Pirotu, a patrola je po nalogu tužioca izašla na teren i D. S. zatekla obešenog u šupi, nakon čega je njegovo telo prebačeno na obdukciju.

Još se utvrđuju šta se tačno dešavalo u Gornjem Krnjinu poslednjih dana, tačnije od kada se D. S. vratio iz Vojvodine gde je otišao sa majkom, da za nadnicu beru jabuke, i od kada se njegova polusestra J. R. došla iz Babušnice, gde ju je majka ostavila na čuvanje prijateljici. Devojčici je navodno nešto zasmetalo kod te žene pa se sama vratila u selo, a ubrzo je došao i D. S. uz izgovor da toliko para može da zaradi i u selu, gde je sekao drva, a i da brine o sestri koja je bila sama - pričaju meštani.

Sve je bilo u redu do pre nekoliko večeri kada je J. R. pozvala njihovog zajedničkog prijatelja iz susednog sela i uplakana ispričala da je D. S. "napravio glupost". Mladić je odmah došao, devojčicu odvezao kod rođaka, a D. S. pozvao telefonom.

- Urlao je na njega "Šta si to uradio", a D. S. mu je navodno rekao da će se ubiti ukoliko ga prijave. Sledećeg dana je otišao na posao, sekao je drva u šumi, ali je pričaju oni koji su ga videli tada, bio nešto potišten, ćutao je, nije hteo da jede, samo je pušio. Uveče su ga videli u selu, a sutradan je nađen obešen - navode meštani.

Njegovi poznanici napominju da se verovatno plašio hapšenja, posebno zbog nekih ranijih priča, koje su doprle do sela, ali koje nisu bile potvrđene.

- Njegovi roditelji su se razveli, pa se otac oženio svastikom, majčinom rođenom sestrom. Otac je od Centra za socijalni rad dobio kuću u Ljuberađi, gde je sa njim, tetkom ili maćehom, i polubratom, živeo i D. S. Pričalo se da je napao i tog polubrata, te da su ga izbacili iz kuće, pa je došao kod majke, koja se u međuvremenu udala, rodila J. R, razvela i vratila u rodno selo - navode meštani Gornjeg Krnjina i dodaju da ne znaju da li je to bila istina, ili su "samo hteli da ga izbace iz kuće".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Majka mladića koji je silovao polusestru pa se obesio KRIJE MUČNU TAJNU iz mladosti

Izvor: Blic, 22.Okt.2019

Danijela S, majka mladića Danijela S. (22) koji je izvršio samobistvo vešanjem u selu Gornje Krnjino kod Babušnice nakon što je dvaput silovao maloletnu polusestru (12), i sama je bila žrtva napastvovanja, i to rođenog oca, tvrde meštani.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.