POLICAJAC OTIŠAO ŽENI PO BURGERE, PA UBIO LJUBAVNICU: Deset godina afere završilo se davljenjem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2021, 20:17

POLICAJAC OTIŠAO ŽENI PO BURGERE, PA UBIO LJUBAVNICU: Deset godina afere završilo se davljenjem!

Britanac Timoti Bremer (41) optužen je za ubistvo svoje ljubavnice Kler Peri (41) nakon što je žrtva rekla njegovoj ženi za aferu

Britanac Timoti Bremer (41) optužen je za ubistvo davljenjem medicinske sestre Kler Peri (41) na parkingu jednog paba u Dorsetu 9. maja, nakon što je žrtva poslala sms poruku njegovoj ženi rekavši joj za njihovu aferu.

Na sudu u Salsberiju moglo se čuti da su optuženi i žrtva imali aferu koja je trajala više od 10 godina. U izjavi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pročitanoj pred sudom, Bremerova supruga Marta navela je da je njen suprug završio noćnu smenu tog dana kada je gđa Peri umrla.

Dalje je ispričala da joj je muž oko podneva javio da se vraća po meso za roštilj planiran za to popodne, po burgere koje je zaboravio na poslu. U 15:02 dobila je poruku "Varam te", a za koju se na suđenju ustanovilo da ju je poslala gđa Peri sa telefona optuženog nekoliko minuta pre smrti.

Tužilac Ričard Smit rekao je da je Bremer nastavio da davi svoju ljubavnicu jer mu se "urušilo tlo pod nogama".

Bremer sa druge strane navodi da je "jednostavno silom pokušao da je izbaci iz auta".

Who is PC Timothy Brehmer? Wiki, Biography, Age, Family, Murder, Admits kill, Incident Detail #PCTimothyBrehmerWiki,...

Posted by Wikibiouk on Среда, 08. јул 2020.

Tužilac Smit je na sudu ukazao da je ono što se desilo u autu nakon što je poruka poslata ključ suđenja jer je u trenucima koji su usledili Kler umrla.

- Potpuno joj je obuhvatio vrat, verovatno "kragnom", dovoljno dugo da joj oduzme život.

Gđa Peri je navodno bila "ljuta i uznemirena" zbog svog ljubavnika jer je par dana pre smrti saznala da je imao afere sa još barem dve druge žene.

Na sudu je izneto da je Bremer zaveo nebrojeno žena iz hitnih službi i tako dobio nadimak "Gospodin Uglađeni".

Jedna od tih žena, Kejt Rods je izjavila pred sudom da se "brzo zaljubila u njega", ali je prekinula vezu istog trenutka kada je saznala da je oženjen.

Rekla je da se kasnije zbog njega osećala "kao komad mesa" dok joj je slao poruke tokom njenog odmora sa suprugom, nazivajući je "prljavom k****m" i predlažući joj da se nađu zbog seksualnih odnosa.

Takođe je ispričala kako ju je gospođa Peri kontaktirala putem Fejsbuka nekoliko dana pred smrt. Rodsova je rekla da su razgovarali o Bremeru, nazivajući ga "ženskarošem" i konstatujući da je imao nekoliko preljuba tokom braka sa njegovom ženom Martom, inače, takođe policajkom.

Ona ga je opisala kao "Gospodina Uglađenog" i navela kako je izuzetno šarmantan i da je mislila da imaju zajedničku budućnost dok nije saznala za Martu.

- Obuzeo me je, učinio da se osetim kao kraljica, da bi me ponovo "prizemljio".

Gospođa Peri, majka dvoje dece, odgovorila je na poruku ljubavnice Rods: "Totalni je s****a, obećao mi je čitav svet, a onda me izneverio".

Bremer (41) je odbacio optužbu za ubistvo sa umišljajem, ali je priznao ubistvo bez predumišljaja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.