POLAGANJE KAMENA TEMELJCA U SREMSKOJ MITROVICI Počinje izgradnja stanova za pripadnike SNAGA BEZBEDNOSTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2019, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLAGANJE KAMENA TEMELJCA U SREMSKOJ MITROVICI Počinje izgradnja stanova za pripadnike SNAGA BEZBEDNOSTI

Niče novi blok u naselju Kamenjar

U Sremskoj Mitrovici sutra će biti položen kamen temeljac za izgradnju 190 stanova za pripadnike Vojske Srbije, policije i BIA.

Na lokaciji u naselju Kamenjar sutra će zvanično otpočeti izgradnja oko 15.000 kvadrata stambenog prostora koji će biti na raspolaganju bezbednosnim strukturama, ali i građanima koji su učestvovali u ratnim dešavanjima u prošlosti, kaže načelnik gradske uprave Sremske Mitrovice Miroslav Jokić. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Grad je dao lokaciju, izgradiće neophodnu infrastrukturu, pristupne saobraćajnice i urediti javnu površinu. Svi koji budu živeli na ovom prostoru imaće jedan fenomenalan ambijent za život - kaže Jokić.

Prema planu, u narednih godinu do godinu i po dana, pre svega ako vremensku uslovi budu poslužili, radovi na izgradnji stanova će biti završeni i prvi stanari će moći da se usele, rekao je Jokić.

Sremska Mitrovica će biti sedmi grad u kojem je počela izgradnja stanova, a bezbednjacima se stanovi trenutno grade i u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Kraljevu i Vranju.

Planirana je izgradnja više od 8.000 stanova u sedam gradova, a pripadnici vojske i policije moći će da ih otplaćuju pod povoljnim uslovima.

Hteli sekirama protiv topova: Zašto je ova bitka SRPSKE VOJSKE posebna? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.