POKAZALA VIŠE NEGO ŠTO SE OČEKIVALO Jadranka vodi političku emisiju zakopčana do grla, a sad se skinula i SVE JE STALO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2019, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKAZALA VIŠE NEGO ŠTO SE OČEKIVALO Jadranka vodi političku emisiju zakopčana do grla, a sad se skinula i SVE JE STALO (FOTO)

Jadranka Jevtić, poznata voditeljka koja vodi političku emisiju "Profil" nedavno je postala i pesnikinja, a sada je pokazala čime raspolaže.

Ona je, naime, letovala u Italiji, u mestu Lago Di Garda gde se fotografisala u izazovnim pozama. Za razliku od mnogih poznatih žena, evidentno je da je ona pristalica prirodnog izgleda, a u tome, očigledno, Bog nije štedeo.

Samo pogledajte fotogafije i sve će vam biti jasno, posebno ako uzmete u obzir da je ove godine napunila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tačno 40. godina.

Jadranka je na moru uživala, a onda se vratila mnogobrojnim obavezama.

Osim emisije, ona piše i poeziju.

- Mom dedi je hobi bio pisanje poezije i malo sam povukla na njega. Kada sam bila mala otac me je terao da čitam i da recitujem i imam maltene celu biblioteku u sobi od Ive Andrića do Njegoša. Najviše volim Miku Antića, Duška Radovića, Desanku Maksimović i volim da citiram Bukovskog - rekla je nedavno voditeljka za "Srbiju danas".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.