POJAVIO SE SEVERNOKOREJSKI LIDER: Održao je veoma bitan sastanak na kom je izdao HITNO NAREĐENJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2020, 08:10

POJAVIO SE SEVERNOKOREJSKI LIDER: Održao je veoma bitan sastanak na kom je izdao HITNO NAREĐENJE!

Krucijalna pitanja vezana za razvoj samoodržive ekonomije

Severnokorejski lider Kim Džong Un prisustvovao je sastanku vladajuće Komunističke partije, na kojem je bilo reči o ekonomskim projektima, uključujući i planove vezane za hemijsku industriju.

Dvodnevni sastanak Politbiroa partije održava se u vreme ekonomskih nesigurnosti zbog pandemije korona virusa u Severnoj Koreji i međunarodnih sankcija nametnutih Pjongjangu zbog njegovog nuklearnog programa. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Na sastanku je bilo reči o "krucijalnim pitanjima vezanim za razvoj samoodržive ekonomije i poboljšanje standarda života građana". Na sastanku Politbiora u više navrata je rečeno da je hemijska industrija glavni oslonac nacionalne ekonomije.

Kim je kao glavni prioritet istakao potrebu da hemijska industrija "poveća kapacitete u proizvodnji đubriva".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.