POGREŠNO VUČIĆA NAZVATI MALIM PUTINOM, VIŠE PODSEĆA NA MALOG TITA Hrvatska prljava kampanja protiv predsednika Srbije ne prestaje

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2022, 11:22

"POGREŠNO VUČIĆA NAZVATI MALIM PUTINOM, VIŠE PODSEĆA NA MALOG TITA" Hrvatska prljava kampanja protiv predsednika Srbije ne prestaje

Hrvati ne mogu bez Vučića i Srbije.

Dok lijepi njihov brod tone pod teretom ekonomske i političke krize, zavitlavaju svoje građane i bacaju im prašinu u oči, izmišljajući koještarije o našem predsedniku.

Nije im lako, dok je Srbija iz dana u dan ekonomski i vojno sve jača, politički stabilna, Hrvatska tone sve dublje.

S druge strane, u Srbiji, nikoga ne interesuje Plenković, Milanović, ili hrvatska vojska. Ovakvo stanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Hrvatskoj javnosti poprima oblike ozbiljne bolesti, koja kao posledicu ima beg u ustaštvo i fašizam, gde se osećaju kao ribe u vodi. U novom, sramnom tekstu Večernjeg lista, stoji sledeće:

Rukopis je prepoznatljiv, ovakve stvari možemo pročitati i u domaćim, tajkunskim medijima, a princip je - šta god Vučić uradi, biće kriv.

"Svakih nekoliko dana kod nas osvane u medijima naslov koji tvrdi da je Srbija potrošila sve džokere i da više neće moći sedeti na nekoliko stolica. Misli se, naravno, na spoljnopolitički položaj i stav Srbije za koju svi znamo gde politički pripada, a to je uz svog velikog brata, Putinovu Rusiju", priznaju Hrvati svoju fasciniranost Vučićem.

Zatim odlaze korak dalje, pa predsednika Srbije nazivaju "malim Titom".

"Možda je i pogrešno nazivati Vučića malim Putinom, ova ekvilibristika i svesvrstanost nekako više podseća na politiku Josipa Broza. Mali Tito, dakle".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.