POĐITE SA NAMA NA POSEBNO MESTO... Vučić objavio ovonedeljnu pobedničku fotografiju konkursa Naša najlepša Srbija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2022, 10:19

"POĐITE SA NAMA NA POSEBNO MESTO..." Vučić objavio ovonedeljnu pobedničku fotografiju konkursa "Naša najlepša Srbija" (FOTO)

Aleksandar Vučić je objavio novu pobedničku fotografiju.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram profilu “buducnostsrbijeav” ovonedeljnog pobednika konkursa "Naša najlepša Srbija".

Autorka fotografije je Branka Lazić, a lokacija na kojoj je nastala je jezero Ludoš.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Ove subote pođite sa nama na mesto toliko posebno, da je zaštićeno kao specijalni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rezervat prirode. Za jezero Ludoš kažu da je najlepše baš u jesen, tamo nas vodi naša Branka Lazić, a dočekaće nas modri panonski zvezdan, brkata senica, poneka vidra i beskrajan mir - napisao je Vučić i dodao:

- Koja nam je sledeća stanica u obilasku naše najlepše Srbije? Čekamo vaše predloge - zaključio je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić objavio pobedničku fotografiju za ovu nedelju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na Instagramu pobedničku fotografiju za ovu nedelju, u okviru konkursa "Naša najlepša Srbija", a reč je o fotografiji jezera Ludoš, autorke Branke Lazić..."Ove subote pođite sa nama na mesto toliko posebno, da je zaštićeno kao specijalni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.