PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV MUŠKARCA ZBOG EKSPLOZIVA: Sumnja se da ga je nosio u zgradu bivšeg policajca Boće

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021, 11:00

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV MUŠKARCA ZBOG EKSPLOZIVA: Sumnja se da ga je nosio u zgradu bivšeg policajca Boće

Pomenuti policajac je više puta bio meta napada, preneli su lokalni mediji.

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je optužnicu protiv Ðorđa M. iz Zemuna, koji je 5. aprila uhapšen u novosadskom naselju Detelinara dok je nosio minsko eksplozivnu napravu velike razorne moći sa daljinskim aktiviranjem.

On je optužen zbog opravdane sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, saznaje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tanjug.

Tužilaštvo ga je optužilo "jer je u Novom Sadu, u Ulici Ilija Birčanina kod kućnog broja 9, okrivljeni neovlašćeno nosio minsko-eksplozivna sredstva, i to minsko-eksplozivnu napravu velike razorne moći sa daljinskim aktiviranjem".

Prilikom hapšenja osumnjičenog, policija je eksploziv pronašla u rancu koji je on nosio.

Lokalni mediji su tada preneli da je on, kako se sumnja, pokušao da postavi eksploziv u zgradu bivšeg policajca Dalibora Bogdanovića Boće.

Na internetu se takođe, navodno pojavio snimak nadzorne kamere na kojem se vidi kako unosi ranac sa eksplozivom u ulaz koji je otključan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.