POBIO SAM I TVOJU I MOJU FAMILIJU Poslednje reči ubice sa Cetinja lede krv u žilama - uleteo u stan podstanara pa započeo krvavi pir

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2022, 09:14

"POBIO SAM I TVOJU I MOJU FAMILIJU" Poslednje reči ubice sa Cetinja lede krv u žilama - uleteo u stan podstanara pa započeo krvavi pir

Ovakav zločin se dugo nije desio na ovim prostorima.

Krvavi masakr koji se juče dogodio na Cetinju je zločin kakav se dugo nije desio na ovim prostorima.

"Pobio sam i tvoju i moju familiju." Ovako je pomahnitali Cetinjanin Vuk Borilović (34) saopštio svom podstanaru vest da je počeo masakr na Cetinju ubivši 10 ljudi pre nego ga je likvidirao sugrađanin N. K.

Detalji koji su prethodili krvavom piru do tada mirnog čoveka nisu poznati, ali zna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se da je Borilović oko 15.30 sati uleteo u stan podstanara Martinovića u kome su bili medicinska sestra Nataša Pajović Martinović sa svoja dva sina od 11 i osam godina.

Postoje indicije da su deca pokušala da se sakriju iza vrata u sobi, ali, nije vredelo.

Kada je ubio dečake Vuk je pucao i u njihovu majku, a onda je pozvao glavu porodice Miloša i kazao mu: “Pobio sam i tvoju i moju familiju”.

Potom je krenuo niz naselje Medovina, ubijajući i pucajući koga god je primetio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"POBIO SAM TVOJU I MOJU FAMILIJU!" Ovo su SVE ŽRTVE Vukovog krvavog pira na Cetinju: Ubio dvoje dece, majku, pa NASTAVIO DALJE DA REŠETA

Izvor: Blic, 13.Avg.2022

Cetinjanin Vuk Borilović (34) u 15.30 juče započeo je svoj krvavi pir u stanu podstanara, a potom je nastavio da ubija svakoga koga je sreo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.