POBILE SE ZBOG SELFIJA: Policija morala da reaguje, fontana kriva! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2018, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POBILE SE ZBOG SELFIJA: Policija morala da reaguje, fontana kriva! (VIDEO)

Svi putevi vode ka jednom gradu

Veliki broj turista poseti Rim svake godine, a mnogi od njih žele da se slikaju pored čuvene fontane Trevi za uspomenu.

To su želele da urade i dve turistkinje, ali su se na kraju pobile zbog mesta za selfi. U tuči je na kraju učestvovalo osmoro ljudi.

Potukle su se Holanđanka (19) i Amerikanka italijanskog porekla (44) jer su obe želele na istom mestu da uslikaju dobar selfi.

Fontana di Trevi #municipio1: rissa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tra due famiglie di turisti#sicurezzaurbanahttps://t.co/kIsgefHjWI pic.twitter.com/F3Qds95LhQ

— PoliziaRomaCapitale (@PLRomaCapitale) August 9, 2018

voObe su verovale da se baš sa tog mesta najbolje vidi impresivna skulptura iza njih. Nijedna nije želela da se pomeri, pa su počele da se guraju i šamaraju.

Ubrzo su se uključili članovi porodica, a i policija je morala da reaguje.

Niko nije povređen, ali je policija ipak napisala krivične prijave zbog nasilja i pretnji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.