POBEGAO PACIJENT INFICIRAN KOVIDOM: Muškarac tragično nastradao pošto je krišom napustio bolničku sobu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2021, 17:02

POBEGAO PACIJENT INFICIRAN KOVIDOM: Muškarac tragično nastradao pošto je krišom napustio bolničku sobu

Mrtvo telo je pronašao prolaznik i prijavio policiji

Jedan stariji pacijent pobegao je iz kovid bolnice u Štipu i nedugo zatim pronadjen mrtav u neposrednoj blizini.

Kako se navodi, taj 75-godišnji pacijent oko ponoći je pobegao iz štipske modularne kovid bolnice i sat kasnije je pronađen mrtav u jednog od obližnjih ulica u blizini srednje medicinske škole.

, koja je prvo pomislio da se radi o pregaženom pešaku zbog vidljivih tragova kočenja u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << blizini.

Kasnije je utvrđeno da se radi o pobeglom kovid pacijentu, koji je bio na kiseoničkoj podršci.

Prvi rezultati obdukcije pokazuju da na telu nema vidljivih tragova nasilja i da je verovatno razlog za smrt plućna pneumonija.

Direktor Kliničke bolnice u Štipu Alen Đeorđijev je potvrdio da je taj pacijent pobegao, navodeći da je izašao na zadnji ulaz na koji se dovode pacijenti.

- Glavni ulaz modularne bolnice je uvek zaključan, ali je pacijent uspeo da izađe kroz zadnji ulaz na koji se dovode pacijenti”, rekao je Đeorđijev i istakao da je formirana komisija koja treba da istraži taj slučaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.