POBEDNIKU MILION DOLARA: Među najboljima na planeti i tri nastavnika iz Srbije!

Izvor: Večernje novosti, 02.Sep.2018, 08:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POBEDNIKU MILION DOLARA: Među najboljima na planeti i tri nastavnika iz Srbije!

Na takmičenju "Global tičer prajz", koje se održava u Dubaiju, biće i naši predstavnici. Pobedniku milion dolara. Cilj - unapređenje obrazovanja I SRBIJA će na planetarnom takmičenju "Global tičer prajz", imati tri svoja predstavnika, među stotinama nastavnika iz celog sveta koji su proglašeni za najbolje u svojim zemljama. Tatjana Marković Topalović, nastavnica fizike u srednjoj školi "Dr Andra Jovanović" u Šapcu, Dragan Kuveljić, učitelj u Osnovnoj školi >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << "Milosav Stiković" u Prijepolju, i Katarina Veljković, nastavnica računarstva i informatike u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji, srpski su kandidati za titulu najboljeg nastavnika na svetu. Pročitajte još - ŠOKANTNO TAKMIČENjE ZA OSNOVCE: Učenici i nastavnici padali na Svetom Savi O tome je odlučio žiri nacionalnog takmičenja, a Udruženje "Živojin Mišić" proglasilo je pobednike koji će se boriti za titulu najboljeg na svetu u okviru projekta "Nešenal tičer prajz", a koji organizuje Fondacija "Varki". Odluka o tome ko će biti najbolji nastavnik sveta, biće doneta krajem godine u Dubaiju. Pobedniku će pored laskavog priznanja pripasti i novčana nagrada od milion dolara, koju će morati da iskoristi na unapređenje obrazovanja u svojoj sredini.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gosti N1: Ozbiljna država mora da počiva na obrazovanju

Izvor: N1 televizija, 02.Sep.2018

Da biste se menjali treba da učite, nema promena ni u državi ako nema promena u obrazovanju, ocenio je Dragan Kuveljić, učitelj iz Prijepolja. U obrazovanju treba uvek biti svestan da su naša deca digitalni urođenici 21. veka, tehnika jeste pomoć pri njihvom obrazovanju, dodala je Tatjana Marković-Topalović,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.