POBEDNIK ŽIVOTA! PRIZOR KOJI JE NASMEJAO SVE BEOGRAĐANE: Pogledajte koliko dugo ovaj automobil stoji OVAKO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2020, 22:06

POBEDNIK ŽIVOTA! PRIZOR KOJI JE NASMEJAO SVE BEOGRAĐANE: Pogledajte koliko dugo ovaj automobil stoji OVAKO (FOTO)

Kada ugledate ovu fotografiju, nećete moći da se suzdržite od smeha.

Neobičan prizor na beogradskoj opštini Zvezdara, nije mogao da ostane neprimećen od strane prolaznika. Naime, neko je, po tvrdnji mnogih, još davnih dana parkirao svoj automobil na neobičnom mestu, a kada pogledate kako to izgleda, nećete moći da zadržite smeh.

Na fotografiji se vidi automobil koji je praktično parkiran ispod terase, a pojedini su to nazvali "pridržavanjem terase". >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Fotografiju možete pogledati u nastavku:

Pobednik života 🤘🏽

A post shared by Mr Everything (@raicevicalex) on Mar 16, 2020 at 2:33am PDT

Neki od kometara su bili da je ovaj automobil parkiran još "pre sto godina" i tako ostao netaknut, a kao najbolji komentar izdvojio se od jednog korisnika instagrama, koji je napisao da je ovaj automobil "Atrakcija Batutove od šesetosme".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.