PLEJBOJEVA ZEČICA OSTALA BEZ DŽINOVSKOG ZEKE: Lopovi ukrali velikog Darijusa, vlasnica u očaju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 14:34

PLEJBOJEVA "ZEČICA" OSTALA BEZ DŽINOVSKOG ZEKE: Lopovi ukrali velikog Darijusa, vlasnica u očaju (VIDEO)

Policija pokrenula hitnu istragu

Darijus, kontinentalni divovski zec, ukraden je iz njegovog ograđenog prostora u Stultonu u subotu uveče. Policija je pokrenula istragu zbog krađe najvećeg zeca na svetu.

Britanska policija pokrenula je istragu navodne krađe najvećeg zeca na svetu, Darijusa, koga su Ginisovi rekordi označili kao najdugovečijeg zeca u 2010. godini. Zec koji je dug 129 cm, oduzet je njegovoj vlasnici, bivšoj Plejboj manekenki Aneti Edvards 10. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << aprila.

Policija zapadne Mersije potvrdila je da prikuplja podatke i apeluje na informacije o incidentu kako bi pronašla lopove i vratila zeca Edvardsovoj.

Vlasnica se u nedelju oglasila na Tviteru sa molbom upućenoj pljačkašima da vrate Darijusa jer stvorenje više ne može da se uzgaja zbog problema u vezi sa uzrastom, pa ne bi bilo moguće zaraditi na zecu. Za zečji siguran povratak obećava se nagrada od 1.000 funti.

A very sad day. Guinness world record Darius has been stolen from his home. The police are doing there best to find out who has taken him. There is a reward of a £1,000. Darius is to old to breed now. So please bring him back.

— Annette Edwards (@maycats56) April 11, 2021

Darijus ima 11 godina. Zec je bio čest gost u TV emisijama i uživao je popularnost širom sveta. Verovalo se da će njegov sin Sajmon prerastao oca i da će upravo on postati novi najveći zec na svetu. To se međutim nije dogodilo jer je Sajmon tragično preminuo tokom leta preko Atlantika 2010. godine, dok je prevožen kod novog vlasnika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.