PILOT JE PIPKAO I MASTURBIRAO: Putnica zaspala na letu i probudio je košmaran osećaj

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2018, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PILOT JE PIPKAO I MASTURBIRAO: Putnica zaspala na letu i probudio je košmaran osećaj

"Mislim da si napaljena, a i ja sam", rekao je putnici

Putnicu koja je zaspala na letu "Junajted erlajnsa" od Hong Konga do San Franciska doživela je seksualni napad i to od čoveka koji je sedeo pored nje. Ispostavilo se da je napasnik pilot "Fedeksa" van dužnosti, a uspavanu putnicu ispipao je više puta, navodi se u tužbi.

Pročitajte i:

En Douling putovala je kući u Denver i odremala nekoliko sati tokom leta u julu 2016. Njeno sedište je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pored Montea Vedla iz Tenezija, koji je popio najmanje tri-četiri votke i lek "zolpidem".

Doulingova se probudila kad je osetila Vedlovu ruku na svojoj butini. Pomerila ju je i nastavila da spava. Sledeći put kad se probudila Vedl je trljao rukom njenu butinu, hvatao je za zadnjicu i pokušavao da joj stavi ruku u pantalone.

- Povikala sam mu da stane, što je i uradio – ispričala je Douling.

Ambien and vodka - when those two party, things seem to get crazy. https://t.co/jGpM2KZ676 via @MailOnline

— Marcus C Dunn (@MarcusCDunn) July 11, 2018

Ali, uhvatila ga je i treći put. Putnica je rekla da se ponovo probudila u trenutku kad je pilot počeo da trlja njenu vaginu preko odeće, dok je istovremeno masturbirao ispod ćebeta, piše "Senter dejli tajms".

Daulingova je skočila sa sedišta kad je shvatila šta se dešava. Pokupila je svoje stvari kako bi se udaljila od napsnika, ali pilot nije odustajao.

- Mislim da si napaljena, a i ja sam – rekao je Vedl putnici.

Doulingova je zamolila stjuardesu da je premesti, ali nije bilo slobodnih stolica i morala je da se vrato na mesto zločina. Stjuardesa ju je savetovala da razgovara sa Vedlom, pre nego što je nekako premeštena do kraja leta.

Portparolka "Junajted erlajnsa" odbila je da komentariše slučaj dok traje parnica, ali je istakla da je bezbednost "vrhovni prioritet" ove aviokompanije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.