PIJANI RUS se čuknuo, a onda izašao da se obračuna: ISTUKLI ga Duško Dugouško, Miki Maus, Sunđer Bob i Pera Kojot Genije (URNEBESNI VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2018, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIJANI RUS se čuknuo, a onda izašao da se obračuna: ISTUKLI ga Duško Dugouško, Miki Maus, Sunđer Bob i Pera Kojot Genije (URNEBESNI VIDEO)

Ceo svet se smeje tragičaru najbizarnije ulične tuče

Svaki vozač zna da kada se nađe na putu može da očekuje razne nepredviđene situacije počevši od iznenadnog nevremena, gužvi, saobraćajnih nezgoda i mnogih drugih.

U ruskom gradu Čaljabinski, jedan vozač je, na putu, svedočio upravo jednoj takvoj nepredviđenoj situaciji.

Naime, pošto je u Rusiji obavezno da u svakom automobilu bude postavljana kamera kako bi saobraćaj bio bezbedniji, sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je zabeleženo video snimkom.

Na snimku se vidi, kako jedan iznervirani vozač zaustavlja svoje vozilo na sred ulice i izlazi napolje u nameri da se obračuna sa vozačem kombija. Prvo verbalno a potom i fizički.

Ono na šta nije računao u tom trenutku je da će dobiti batine od gomile crtanih junaka.

Kao furija, izleteli su iz kombija ''Sunđer Bob'', ''Miki Maus'', Duško Dugouško i Pera Kojot Genije i počeli da biju nesrećnog čoveka što je izazvalo opšti smeh putnika u automobilu iz kog je sve snimljeno.

Kada je kao mali gledao crtaće, sigurno nije ni pomislio da će ga kasnije u životu ovako nešto snaći.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.