PIJAN I DROGIRAN PREGAZIO ČOVEKA KOD PALATE SRBIJA? Nesrećnik razbijene glave ležao u lokvi krvi

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2021, 20:33

PIJAN I DROGIRAN PREGAZIO ČOVEKA KOD PALATE SRBIJA? Nesrećnik razbijene glave ležao u lokvi krvi

Osimnjičeni će sutra biti saslušan u tužilaštvu, saopšteno je iz tužilaštva

Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tuzilastva u Beogradu uhapšen je L.Č.(40) zbog sumnje da je pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci izazvao saobraćajnu nesreću krećući se žutom trakom na kolovozu u Bulevaru Mihajla Pupina.

U nesreći koja se dogodila u sredu uveče teško je povređena jedna osoba. .

Na teret mu se stavlja krivično delo - Teško delo protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bezbednosti javnog saobraćaja. Sumnja se da je pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci upravljao autom "Volskwagen Caddy".

Neposredno iza raskrsnice Bulevara Mihajla Pupina sa ulicom Španskih boraca došlo je do nesreće kada je prilikom udara nabacio na vetrobransko staklo svog vozila pešaka koji je prelazio na obelezenom pesackom prelazu ispred dva vozila koja su bila zaustavljena i propustala pesaka.

Pesak je zadobio teske telesne povrede - prelom lobanje i prelom potkolenice obe noge. Prema rečima očevica nesrećni čovek je ležao u lokvi krvi, dok su okupljeni građani pokušavali da mu pomognu ukazivanjem prve pomoći na licu mesta. Nakon ukazivanja lekarske pomoci zadrzan je na Odeljenju intenzivne nege u Urgentnom centru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.