PG:Jak vetar izazvao kolaps, nosi i lomi sve, bukte požari

Izvor: B92, 24.Sep.2018, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PG:Jak vetar izazvao kolaps, nosi i lomi sve, bukte požari

Podgorica -- Jak severni vetar napravio je haos u Podgorici, lomio stabla i izazvao saobraćajni kolaps u Podgorici, gde je veći deo grada bio bez struje oko dva sata.

Usled jakog vetra aktivno je više požara i jedna kuća je izgorela.

RTCG navodi da semafori u glavnom gradu Crne Gore nisu bili u funkciji, pa je nastao saobraćajni kolaps na ulicama.

Navodi se da je vetar tako jako duvao da je lomio stabla, a čitalac portala crnogorske televizije poslao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je fotografiju na kojoj se vidi oboreno drvo u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog.

Usled jakog severnog vetra na području Podgorice aktivno je više požara, a RTCG nezvanično saznaje da je izgorela jedna kuća u naselju Zagorič.

Komandir službe zaštite i spasavanja Andrija Čađenović rekao je da je aktivan veliki požar u Lješanskoj nahiji.

"Tamo je veliki front požara koji smo jutros pokušali da ugasimo uz pomoć aviona MUP, međutim, zbog vetra se taj požar ponovo rasplamsao i može se desiti da budu ugrožena i domaćinstva na tom potezu. Trenutno, tamo su dve ekipe koje pokušavaju da stave plamen pod kontrolu", kazao je Čađenović.

On je dodao da gori i kod zagoričke trafostanice.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAVIČNO NEVREME u Crnoj Gori: Vetar čupao drveće, raspirio POŽARE, na ulicama KOLAPS (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2018

Jezivi prizori..Jak severni vetar napravio je haos u Podgorici, lomio stabla i izazvao saobraćajni kolaps u Podgorici, gde je veći deo grada bio bez struje oko dva sata, a usled jakog vetra aktivno je više požara i jedna kuća je izgorela...Pročitajte i:..RTCG navodi da semafori u glavnom gradu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Požari plamte Podgoricom, izgorila kuća

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Sep.2018

PODGORICA - Uslijed jakog sjevernog vjetra na području Podgorice aktivno je više požara, a jedna kuća u Zagoriču je izgorjela.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.