PETKOVIĆ: Priprema atentata na predsednika Vučića očajnički pokušaj osvete srušenih kriminalnih bosova

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2022, 13:11

PETKOVIĆ: Priprema atentata na predsednika Vučića očajnički pokušaj osvete srušenih kriminalnih bosova

Predsednik Aleksandar Vučić je odavno objavio bespoštedni rat kriminalnim organizacijama u Srbiji, a priprema atentata na njega je očito očajnički pokušaj osvete srušenih kriminalnih bosova koji se nadaju da će, ukoliko uklone jednu osobu, moći da zagospodare ovom zemljom.

Srbiju niko neće moći da blokira na putu razvoja kojim ju je nezaustavljivo poveo predsednik, jer moderna i uspešna Srbija je nacionalni projekat, i iza njega stoji, ne samo stranka na čijem je čelu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predsednik Vučić, već i najširi slojevi našeg društva, spremni da brane ono što je poslednjih godina postignuto.

Očekivani su podsmeh i zluradost kojom su informaciju o pripremi atentata na predsednika, inače dobijenu iz relevantnih i kredibilnih izvora, propratili pojedini mediji i pojedinci, jer oni nastupaju po nalogu jedne drugačije i možda i podmuklije grupe kriminalaca, koja bi takođe da prljavim novcem i na nasilan način da preotme Srbiju.

Srbija nije zemlja beslovesnih ljudi, i naši građani veoma dobro umeju da razluče ko se za Srbiju bori, a ko bi da je obori.

Srbija će nastaviti da nezaustavljivo ide napred i nikada nećemo pristati na povlačenje pred onima koji bi da našu zemlju rastrgnu na komade.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.